Hrvatska košarka na TV |
Odgovori
|
Stranica <1 434445 |
| Autor | |
mazohist
veteran
Član od: 22 Listopad 2009 Online status: Offline Postovi: 4582 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Hrvatska košarka na TVObjavljeno: 29 Srpanj 2010 u 18:35 |
|
Meni je Hrt dobar, dobro ne sportski program al ostatak mi je mrak. Imaju super dokumentarce i druge fine sadržaje. Kaj me briga kaj nisu prenosili tam nekakave niske mlade momke kaj naganjaju po ovoj vručini loptu po zelenilu, da su normalni igrali bi se u klimatiziranim dvoranama i još se ti balavci prepucavaju tko je lijepši, svašta. Žal mi je kaj nisu prenosili velko nabildano djete kaj baca tanjur u dalj. Fakat bi mala bila odličan centar ili teško krilo. U svakom slučaju papci su ti iz sportske redakcije jer ne prenose u-18 Europsko u šici. Ja bi sam košarku prenosil, papci.
|
|
|
Radića za predsjednika Hrvatske
|
|
Pridrui nam se na Facebooku: klikni ovdje || ![]() |
|
mazohist
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 19:25 |
|
Jučer navečer je Hrt dotakal vrh vrhova ludosti. Jučer sam užival u snimci kup utakmice između Dinama i Hajduka. U udarnom terminu oni to daju da mi svi detaljno vidimo dal je to bila namještaljka ili ne . Jednostavno sve granice ludosti su porušili. Možda da ih probamo zamolit da nam puste tekmu s četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu kad smo pokradeni od Španjolaca, možda bi mogli odigrat na tu kartu, pa da svi utvrdimo gradivo. Luđaci na kvadrat nema kaj. Živio Bruno.
|
|
|
|
|
|
Pruđe
champion
Član od: 01 Ožujak 2010 Lokacija: Zapruđe Online status: Offline Postovi: 773 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 19:57 |
|
|
|
Zapruđe, Zapruđe baš si pravi drug, imaš pet, šest birtija ja vrtim se u krug.......
|
|
|
stari vuk
mvp
Član od: 11 Listopad 2009 Lokacija: Ulica Online status: Offline Postovi: 1381 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 05:33 |
|
Valjda budu prenosili svijetsko...mislim barem nase utakmice
|
|
|
Osjećaj me prati da sam fiju...naslonjen na zid jednim okom snimam riju...drugo mamne jer sam izgubio u šori...prilaze mi likovi a Zagreb opet gori
|
|
|
poen
champion
Član od: 22 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 569 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 01:04 |
|
Njemačka - Hrvatska
Danas od 18:00 sati ide prijenos iz Bamberga na Sport1 (raniji DSF). Znači preko Maxtv ili satelitska tv Uredio/la poen - 13 Kolovoz 2010 u 01:04 |
|
|
mazohist
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 12:10 |
|
nemres vjerovat.ovo je vec prevec.nema prijenosa iz zadra sljedeci vikend jer su im reportazna kola na godisnjem.tak pise u sportskim.hebate da igra nasa nogometna repka s ekipom roma svi bi se potrgali oko prijenosa.dario odbij davat intervjue hrtu.papci
|
|
|
|
|
|
Odgovori
|
Stranica <1 434445 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |