FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hrvatska košarka na TV

Odgovori Odgovori Stranica  <1 434445
Autor
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Hrvatska košarka na TV
    Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 18:35
Meni je Hrt dobar, dobro ne sportski program al ostatak mi je mrak. Imaju super dokumentarce i druge fine sadržaje. Kaj me briga kaj nisu prenosili tam nekakave niske mlade momke kaj naganjaju po ovoj vručini loptu po zelenilu, da su normalni igrali bi se u klimatiziranim dvoranama i još se ti balavci prepucavaju tko je lijepši, svašta. Žal mi je kaj nisu prenosili velko nabildano djete kaj baca tanjur u dalj. Fakat bi mala bila odličan centar ili teško krilo. U svakom slučaju papci su ti iz sportske redakcije jer ne prenose u-18 Europsko u šici. Ja bi sam košarku prenosil, papci.Embarrassed
Radića za predsjednika Hrvatske
Pridruži nam se na Facebooku: klikni ovdje   ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 19:25
Jučer navečer je Hrt dotakal vrh vrhova ludosti. Jučer sam užival u snimci kup utakmice između Dinama i Hajduka. U udarnom terminu oni to daju da mi svi detaljno vidimo dal je to bila namještaljka ili ne . Jednostavno sve granice ludosti su porušili. Možda da ih probamo zamolit da nam puste tekmu s četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu kad smo pokradeni od Španjolaca, možda bi mogli odigrat na tu kartu, pa da svi utvrdimo gradivo. Luđaci na kvadrat nema kaj. Živio Bruno.Wacko
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Član od: 01 Ožujak 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 19:57
Izvorno objavio/la mazohist

Jučer navečer je Hrt dotakal vrh vrhova ludosti. Jučer sam užival u snimci kup utakmice između Dinama i Hajduka. U udarnom terminu oni to daju da mi svi detaljno vidimo dal je to bila namještaljka ili ne . Jednostavno sve granice ludosti su porušili. Možda da ih probamo zamolit da nam puste tekmu s četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu kad smo pokradeni od Španjolaca, možda bi mogli odigrat na tu kartu, pa da svi utvrdimo gradivo. Luđaci na kvadrat nema kaj. Živio Bruno.Wacko
....ma to je bil igrokaz za Platinija i one debeloguzce iz uefeAngry.....šteli su videti da li buju tekmu kladioničari stavili u ponuduEmbarrassed......po Splitu su pričali da buju ovaj put dobili Dinamo, a kad onoConfused.......zgubili su obadve tekme....i to istovremeno.....LOLLOLLOL.....od dva Dinama......Shocked.......Beer
Zapruđe, Zapruđe baš si pravi drug, imaš pet, šest birtija ja vrtim se u krug.......
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Kolovoz 2010 u 05:33
Valjda budu prenosili svijetsko...mislim barem nase utakmice Embarrassed
Osjećaj me prati da sam fiju...naslonjen na zid jednim okom snimam riju...drugo mamne jer sam izgubio u šori...prilaze mi likovi a Zagreb opet gori
poen Vidi meni
champion
champion

Član od: 22 Srpanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat poen Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 01:04
Njemačka - Hrvatska

Danas od 18:00 sati ide prijenos iz Bamberga
na Sport1 (raniji DSF).

Znači preko Maxtv ili satelitska tv

Uredio/la poen - 13 Kolovoz 2010 u 01:04
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 12:10
nemres vjerovat.ovo je vec prevec.nema prijenosa iz zadra sljedeci vikend jer su im reportazna kola na godisnjem.tak pise u sportskim.hebate da igra nasa nogometna repka s ekipom roma svi bi se potrgali oko prijenosa.dario odbij davat intervjue hrtu.papci
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 434445

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni