FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

A2 liga - SJEVER

Odgovori Odgovori Stranica  <1 432433434
Autor
danijel koprivn Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Veljača 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat danijel koprivn Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: A2 liga - SJEVER
    Objavljeno: Jučer u 12:55
Preko zadra vratili smo se kući pjevajuči.Pobjeda protiv 5 bunara i poraz od Borika(skupljala se na dan utakmice snaga podno Kleka.Za tjedan dva sigurno dobivamo i Borik koji je samo 12 dana mirovao i pojačan je u sezoni.Kad maknemo medicinke i uigramo se dokraja to če biti to,i Vinko i Zrnić su rekli da se nisu ovako spremili dosad.A kaj delaju vegači i ostali????
Pridruži nam se na Facebooku: klikni ovdje   ||   Nazad na vrh
IILL Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 11 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat IILL Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Jučer u 14:50
Danijele, ti si bio na utakmici ili samo lupaš bezveze? Bolje stati na loptu i pripremati se na miru nego širiti euforiju i stavljati dodatni pritisak na ekipu.

Ono što veseli je dobra partija Hrandeka što bi mogao biti nagovještaj njegova povratka, Kuzmić i bez priprema je uvijek spreman odraditi sve 100%, a o Svobiju ne treba trošiti riječi, on je vrhunski španer. Ova trojka u petorci ujedno je i miljenik publike i u tom smjeru treba ići. Naravno, dati šanse i Tocu, Čusu i Hrandeku starijem kad je već odradio pripreme i križevčani će to znati cijeniti.
znatizelja Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 21 Lipanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat znatizelja Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Jučer u 15:09
i Vinko i Zrnić su rekli da se nisu ovako spremili dosad...
Vi ste još zeleni kao klub da bi znali da svaki iskusniji igrač u novom klubu ima istu priču - nikad se nisam bolje spremio, nikad nije bila bolja atmosfera, i nikad mi nije bilo ljepše nego ovdje kod vas...
znatizelja Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 21 Lipanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat znatizelja Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Jučer u 15:36
Sad sam malo pogledao statistike iz Zadra i nije mi jasno iz čega ovdje neki šire optimizam...igraju se opet pripremne utakmice bez juniora ( osim minorne minutaže za Krčelića ), a s druge strane jedva se pobjedi gotovo potpuno juniorska postava "Pet bunara"...ovaj "Borik" o kojem pišete bajke nikad nije bio slabiji, za vas je svejedno viša razina...tako da su neke priče da već sada imate ekipu za prvu ligu obična budalaština...osim toga, centarski dvojac Jure Lozančić i Igor Sedlar ima lijepu visinu, ali kvalitetom ne garantira apsolutno ništa...već za kvalifikacije ako se do njih dođe trebat će puno ozbiljnija pojačanja...
dražen-kž Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 23 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dražen-kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Jučer u 17:26
Izvorno objavio/la danijel koprivn

i Vinko i Zrnić su rekli da se nisu ovako spremili dosad.

Uopće ne sumnjam da će se i Vinko i Zrnić "sami" ulogirati na ovaj forum u što skorijem roku Wink
Primitivizmu, oružju, mržnji i mafiji nije mjesto na sportskim terenima!
MILANELO Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 10 Kolovoz 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat MILANELO Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Danas u 10:28

Dragi moj Pašijane ili da te zovem Pavijane, daj ti meni nabroji kojeg je europskog igrača u zadnjih 10 godina dala recimo Cibona, Šibenik ili Dubrovnik!!?? Baš me zanimaju i plodovi tvojeg rada ili bolje rečeno nerada. Očito samo znaš pisati prstićima po tipkovnici i to pišeš same nebuloze. Ajde samo ti putuj i skokni do Zadra, Šibenika i Dubrovnika i samo ostani tamo, jer će tamo sigurno prepoznati tvoje "plodove" (ne)rada. Wink 

donCorleone Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 27 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat donCorleone Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Danas u 11:39
imam pitanje. Dal se budu uspjele dvorane pripremiti za novu sezonu? (mislim na nove crte)
da haka Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 04 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat da haka Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Danas u 12:29
Izvorno objavio/la donCorleone

imam pitanje. Dal se budu uspjele dvorane pripremiti za novu sezonu? (mislim na nove crte)

neće svi uspjeti...znači negdje će se igrati po novim pravilima,a negdje po starim.....
Marko789 Vidi meni
professional
professional

Član od: 22 Studeni 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Marko789 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Danas u 12:36
Izvorno objavio/la da haka

Izvorno objavio/la donCorleone

neće svi uspjeti...znači negdje će se igrati po novim pravilima,a negdje po starim.....

Nadam se da se salis, jer si izvalio glupost. Tko ne bude imao uvjeta, nece igrati. To je jasno definirano. Ili je regularno ili nije. Ne može za jedne vrijediti jedna, a za druge drugacija pravila.

Uredio/la Marko789 - Danas u 12:37
ajde de Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 21 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ajde de Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Danas u 13:12
Marko, a gdje ti živiš?
Marko789 Vidi meni
professional
professional

Član od: 22 Studeni 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Marko789 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Danas u 13:20
Gdje ti zivis?
haklerčić Vidi meni
champion
champion

Član od: 08 Ožujak 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat haklerčić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Danas u 13:22
Izvorno objavio/la znatizelja

Sad sam malo pogledao statistike iz Zadra i nije mi jasno iz čega ovdje neki šire optimizam...igraju se opet pripremne utakmice bez juniora ( osim minorne minutaže za Krčelića ), a s druge strane jedva se pobjedi gotovo potpuno juniorska postava "Pet bunara"...ovaj "Borik" o kojem pišete bajke nikad nije bio slabiji, za vas je svejedno viša razina...tako da su neke priče da već sada imate ekipu za prvu ligu obična budalaština...osim toga, centarski dvojac Jure Lozančić i Igor Sedlar ima lijepu visinu, ali kvalitetom ne garantira apsolutno ništa...već za kvalifikacije ako se do njih dođe trebat će puno ozbiljnija pojačanja...

Ne gledajući kroz prizmu postignutih poena, ali konstatirati nakon utakmice u kojem čovjek Sedlar protiv kadeta Zovka 94 , Mavre 94 i ostalih juniora da će biti pojačanje je poprilično hrabro.
 Zrnić će očito igrati samo obranu i ostajati u obrani kad se ide u napad, kao desni stoper ili libero?Tongue, čovjeka se opisuje nogometaškim frazetinama.
Jure Lozančić , definitivno ima samo visinu, čudim se da se u vrlo kratkom vremenu traži igrač a la  Sedlar, očito je netko skužio da bi Sedlar u Križevcima mogao igrati kao veći dio svoje karijere ili u prvoj godini u Vindiji- tragično.
Znatiželja, ne znam koliko si pratio Sedlara prošle godine ponajviše zahvaljujući Cesaru i Mudrom Sedlar je igrao neuobičajeno dobro.
Čudno da nije primjećeno 2o i nešto poena Bojana Hrandeka, za Svobodu je netko već napisao da je itekakav španer.
O neigranju juniora u pripremnim utakmicama ne bih, očito je i u tim utakmicama rezultat najbitniji.LOL
Ili se moraju zakamuflirati nerealne ambicije pred nekom-nekim osobama, koje će nadam se ove godine neke stvari ranije vidjeti - shvatiti, ili se varamLOL

Uredio/la haklerčić - Danas u 13:26
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 432433434

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni